De ce sa alegem uleiul Total pentru masina noastra?

In 1993, compania multinationala franceza de petrol si gaze „TOTAL S.A”, una dintre cele sapte companii petroliere SuperMajor din lume a inceput operatiunile in India. De atunci TOTAL Lubricants – o divizie a TOTAL a fost un brand care corespunde cu tehnologia si modernizarea sectorului auto. Uleiul total de motor din India acopera un portofoliu vast, care variaza de la uleiuri de motor sintetice de inalta performanta, uleiuri de transmisie, uleiuri hidraulice si grasimi care acopera toate cerintele de lubrifiere din industria auto.

Marca ofera gama TOTAL HI-PERF de uleiuri de motor special concepute pentru motociclete, tinand cont de temperaturile ridicate de functionare, frecarea severa si schimbarile frecvente de viteza si pretinde o uzura cu 74% mai mica pentru motoarele cu doua roti, chiar si in conditii extreme, datorita sa unic. Formula „Pattern Molecules” care protejeaza motorul. In prezent gama de uleiuri Total este una impresionanta.

TOTAL Lubricants ofera in gama sa 7 uleiuri de motor diferite, specifice motocicletei, datorita faptului ca diferitele tipuri de motoare au cerinte diferite. Gama consta din – Ulei de motor TOTAL HI-PERF 4T Racing 10W50 complet sintetic pentru motociclete in 4 timpi, conceput pentru a rezista la temperaturi ale motorului chiar si peste 300 de grade Celsius, pentru a preveni frecarea la temperaturi ridicate si are proprietati anti-alunecare pentru o livrare optima de performanta.

Uleiul HI-PERF 4T Racing este recomandat pentru toate motocicletele in 4 timpi produse de Hero, Honda, Bajaj, TVS, Yamaha, KTM, Kawasaki, Mahindra, Royal Enfield, Harley-Davidson, Aprilia si toate celelalte motociclete importate. In mod similar, marca are si uleiuri de motor formulate pentru scutere in gama sa.

Avantajele uleiurilor Total

TOTAL ofera uleiurile de motor special concepute pentru masini sub marca TOTAL QUARTZ, iar uleiul de motor este rezultatul a 15.000 de ore de cercetare, testare, dezvoltare si caracteristici cu Tehnologie de rezistenta la imbatranire (ART) care ofera protectie completa prin interactiune moleculara care minimizeaza frecarea si uzura motorului, crescand economia de combustibil si reduce riscul de defectiune prematura a motorului din cauza degradarii uleiului la stres ridicat. Uleiurile pentru curelele de transmisie sunt realizate astfel incat sa ajute motoarele sa reziste chiar si la cele mai ridicate temperaturi.

TOTAL Lubricants a produs, de asemenea, prima gama de fluide pentru vehicule electrice. Acest ulei este destinat grupurilor motopropulsoare electrice cu baterie si a fost dezvoltat de echipa de cercetare si dezvoltare a companiei si are proprietati dielectrice pentru a preveni arcuirea in timp ce ruleaza in contact strans cu componentele electrice. Uleiul de racire este, de asemenea, conform compatibilitatii materialelor pentru trenurile motopropulsoare electrice si are proprietati termice pentru a asigura eficienta temperaturii de functionare.

TOTAL ofera solutii de lubrifiere pentru autobuze si camioane grele din gama TOTAL RUBIA a marcii, iar uleiul este formulat pentru stabilitatea vascozitatii, dispersia funinginei pentru performante mai lungi pe drum si timpi de nefunctionare redusi. TOTAL sprijina, de asemenea, industria agricola cu uleiuri speciale de motor pentru tractoare agricole sub TOTAL TRACTAGRI ULTRA care asigura o eficienta mai buna a combustibilului si o fiabilitate mai mare.

In afara de aceasta, TOTAL Lubricants produce si fluide de transmisie cu vascozitate ridicata, care garanteaza o viata mai lunga a angrenajelor, o transmisie mai lina a puterii si o stabilitate termica. Marca are, de asemenea, o linie de grasime multifunctionala, lichid de frana si lichid de racire biodegradabil pentru motor cu dispozitive de prevenire a ruginii.

Leave a Comment