Idei puternice pentru a imbunatati iluminatul in casa ta

Exista mai multe tipuri de corpuri de iluminat si lampi pentru camere de zi create din diferite motive atunci cand se determina modul de a mobila o camera de zi cu iluminare mai buna.

Daca ai nevoie de lumina puternica langa un scaun, adaugarea unor corpuri de iluminat in camera de zi ar putea sa nu fie solutia ideala. Pentru urmatoarea petrecere este posibil ca unele lumini de camera sa nu fie suficienta lumina ambientala pentru a umple o camera de familie. Poti folosi tipul de abajur gresit pentru nevoile tale….

Iluminatul ambiental, iluminarea sarcinilor si iluminatul de accent sunt optiuni pentru designul modern al iluminatului din sufragerie. Aceste multe tipuri de localizare si “concentrare” a luminii au legatura cu cat de concentrata sau localizata este lumina: se raspandeste (difuza) in jurul spatiului, reflectand lucrurile sau este o lumina mai concentrata direct langa o persoana care desfasoara o activitate?  Pentru iluminat ambiental puteti folosi inclusiv panouri LED, iar pentru a afla mai multe puteti citi mai multe detalii aici.

Lustre

In functie de design, diferite tipuri de lumini pot distribui lumina in moduri diferite. O lampa de masa, de exemplu, va reflecta adesea lumina din partea de sus si de jos a umbrei, extinzand mai jos, dar un candelabru va radia probabil lumina in toate directiile.

Vom incepe cu o scurta trecere in revista a numeroaselor forme de iluminare si a modului in care acestea sunt utilizate. Lumina ambientala este o lumina de fundal difuza care umple camera si creste nivelul general de lumina.

Lumina ambientala lumineaza spatiul, desi poate fi insuficient pentru anumite activitati, cum ar fi citirea pe un fotoliu . Corpurile de iluminat din sufragerie ofera adesea cea mai mare parte a luminii ambientale.

Luminile de lucru concentreaza o lumina puternica asupra anumitor activitati si va permit sa subliniati un anumit loc, cum ar fi langa un scaun, pe o masa, intr-un colt frumos etc.

Aceste idei de lampi de camera de zi ajuta sa finalizezi locurile de munca care necesita o sursa de lumina mai puternica. Luminile decorative sunt folosite pentru a da atingeri subtile iluminarii unei camere de zi. Acestea evidentiaza aspecte cheie ale spatiului, oferind in acelasi timp o stralucire locala moale in regiunile selectate.

Tipuri de candelabre

  1. Lemn: Simplu si organic, acest candelabru simplu este accesoriul perfect pentru orice incapere, de la stilul ultra-modern la clasicul traditional.
  2. Ceramica: Lucrata manual cu un finisaj asemanator pietrei, care permite acestui candelabru sa aiba o estetica naturala si, prin infrumusetarea cu detalii sculptate, adauga o senzatie organica bogata luminii si umbrelor pe care le arunca.
  3. Sticla gravata: Intr-un stil traditional, candelabru din sticla gravata completeaza orice camera. Desenele gravate in sticla ofera un alt nivel de interes si detaliu care poate fi folosit pentru a evidentia designul si decorul camerei.
  4. Mozaic: Un candelabru din mozaic lucrat manual ofera un vibe boem unei incaperi mai traditionale sau ar putea functiona ca un frumos punct focal intr-un spatiu elegant, modern.
  5. Glamour: Daca crezi ca ceva roz este fabulos, atunci cristalele delicate ofera un accesoriu elegant pentru atingerea perfecta a glamourului pentru camera ta.