Pat pentru copii: cele mai bune produse

Daca aruncati o privire la oamenii din jur, veti gasi cu siguranta mai mult de o persoana care a trebuit sa cumpere un pat pentru copii. Dar acum depinde de tine, ai vreo indoiala? Este normal, acest subiect atrage de obicei o mare atentie din partea parintilor. Cu toate acestea, nu va faceti griji, pentru ca ati ajuns la locul potrivit. Pentru a face o alegere buna a viitorului pat pentru copii, exista multe aspecte de luat in considerare. Nevoile copilului, disponibilitatea spatiala si economica pe care o aveti sau functionalitatea pe care doriti sa o aveti incorporata.

Pe Shopeo ai un intreg marketplace la dispozitie din care sa cumperi mobila pentru camera copilului tau. In plus, in acest magazin online poti gasi si oferte speciale la produse electrocasnice sau la decoratiuni si haine, astfel incat sa poti achizitiona toate produsele din acelasi loc.

Cand este cel mai bun moment pentru a cumpara un pat pentru copii?

Unii parinti minimalizeaza importanta faptului ca copiii lor dorm cu ei. Altii, insa, prefera ca copilul lor sa dobandeasca independenta cat mai devreme posibil si, mai ales, sa invete sa doarma singur. In mod normal, varsta la care parintii iau decizia de a cumpara un pat pentru copii este de 2 pana la 3 ani. A face acest lucru mai devreme ar fi contraproductiv. In plus, pana la aceasta varsta, copilul doarme de obicei in propriul pat. Multi dintre ei nu au invatat inca sa doarma singuri. Atunci cand cumperi paturi pentru copii tine cont si de confortul celor mici.

In functie de varsta copilului, la ce ar trebui sa fiu atent?

Daca decizia de a cumpara un pat pentru copii este luata la o varsta foarte frageda, primul lucru pe care ar trebui sa il luati in considerare este siguranta patului. Prin urmare, acesta trebuie sa aiba bariere pentru a preveni eventualele accidente. Expertii recomanda chiar sa se renunte la paturile inalte pentru copiii sub 6 ani. Daca, pe de alta parte, copilul este deja adolescent, poate ar trebui sa acordati prioritate altor aspecte. Unul dintre acestea este spatiul, pentru a putea oferi o zona de studiu sau pentru a le oferi o anumita independenta. Pe de alta parte, calitatea patului este un factor elementar, mai ales in cazul unui pat pentru copii. Siguranta sau gradul de protectie pe care trebuie sa il aiba patul va depinde in mare masura de acest aspect. In acest sens, calitatea este conditionata de materiale bune, durabile si rezistente.

De cele mai multe ori vei gasi oferte la piese de mobila sau reduceri la mobilier pentru dormitor astfel incat sa poti cumpara paturi pentru copii la preturi avantajoase. In functie de spatiul pe care il ai in interior, poti gasi inclusiv paturi etajate pentru copii care sa te ajute sa obtii mai mult loc in camera pentru joaca si alte activitati. Totul depinde de copilul tau, de camera pe care o are si de modul in care o utilizeaza, dar si de preferintele sale.